Condair JV in Turkey

Soldan sağa: Rolf Haupt, BD Condair Group / Oliver Zimmermann, CEO Condair Group / Gökhan Yalinay, GM Condair Nemlendirme / Werner Adler, CBDO Condair Group

 

Condair Türkiye duyurusu: Turkiye'de yeni ortak girişim

Istanbul, Ekim 27, 2017 – Condair Grup, Sn. Gökhan Yalınay ile ortak olarak Condair Nemlendirme A.Ş. nin kurulduğunu ilan etmekten memnuniyet duymaktadır.

Condair Türkiye'nin kurulması, Condair'in umut verici coğrafi pazarlardaki "Nemlendirme ve Evaporatif Soğutma" sektörünün ve bu ürünlerin servisinin küresel güçlendirilmesine istikrarlı bir şekilde entegrasyonunu yansıtmaktadır.

Condair onlarca yıldır Türkiye'de mevcuttur. Ventek Muhendislik Ticaret A.Ş. eski Genel Müdürü olan Gökhan Yalınay, beş yıldan fazla bir sürede Condair markalı ürünlerin satış temsilciliğinin başarıyla yapılmasında büyük bir rol oynamıştır. Bu ortak girişim, Condair'in bu coğrafi bölgenin en büyük pazarlarından biri olan Türkiye'de güçlü bir adım attığına işaret etmektedir.

Bu ortak girişim, Condair'in Türkiye’deki hastane, sağlık, elektronik, otomotiv, havacılık, tarım ve gıda işleme (depolama), baskı ve paketleme gibi önemli pazarlara ve sanayilere en son teknoloji ürünü nemlendirme ve evaporatif soğutma çözümlerini sunmasını sağlayacaktır.

Condair Nemlendirme A.Ş. Türkiye'deki tüm satış ve servisin sorumlusu olan ve yeni kurulan şirketin Genel Müdürü olarak görev yapan Sayın Gökhan Yalınay'ın önderliğinde çalışacaktır. 1 Kasım 2017'den itibaren Türkiye'deki tüm Condair işlerini Condair Nemlendirme A.Ş. üstlenecektir.

Condair Nemlendirme A.Ş. Genel Müdürü Gökhan Yalınay “Türkiye'de yerel bir satış ofisinin kurulması, Condair'in Türkiye pazarındaki stratejik büyümesini ve kültürel bir köprü kurarak Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Kirgizistan, Tacikistan gibi Orta Asya pazarlarının bazılarında daha iyi iş fırsatlarını keşfetmesini sağlayacak” dedi.

Yeni Condair Türkiye ofisi, yeni ekiple güçlendirilecek ve Condair Grup tarafından desteklenecektir.

 

Condair Nemlendirme A.Ş

Ağaoğlu My Office 212

Mahmutbey Mah. Taşocağı Yolu Cad. No:3 D:32

34218 Güneşli, Bağcılar-İstanbul

Turkey

      

Daha fazla bilgi için:

www.condair.com.tr

 

Haberlere geri dön 
Turkish Flag
Mr. Gökhan Yalinay 

Condair Nemlendirme A.Ş. Genel Müdürü Gökhan Yalınay


Şirket haberleri...