10.01.2013

Condair 3D BIM nemlendirici modellerinin lansmanını yaptı

Condair buhar ve soğuk su nemlendirici ürün portföyü şimdi BIM (Building Information Modelling - İnşaat Bilgi Modellemesi) formatında Autodesk websitesinden indirilebilir.

Nemlendiriciler, Condair Mk5 dirençli buhar nemlendirici, Condair CP3 elektrot boylerli nemlendirici ve Condair GS gazla ısıtılan nemlendiriciyi içermektedir. 3d Revit dosyaları inşaat planlarına sürüklenip bırakılarak danışmanların ve tasarımcıları ürün bilgisine hızla ve kolayca erişebilmelerini sağlar.

Tim Scott, Condair'in İngiltere distribütörü JS Humidifiers'ın Satış Başkanı şunları belirtimiştir; "İnşaat Bilgi Modellemesi inşaat sektörünün gelişimi için İngiltere hükümetinin planlarının merkezindedir. Bu erken adaptasyon ve kendi nemlendiricilerinin 3D BIM gösterimlerinin üretimine yaptığı yatırımlar yoluyla Condair, müşterilerinin güncel ve gelecekteki gereksinimlerine uygun olarak Dünyanın önde gelen nemlendirici üreticisi olarak konumunu güçlendirmiştir."

BIM; inşaat konseptinin oluşmasından çalışmaya ve yıkıma kadar bir binanın yaşam ömrü boyunca değerli bilgiler ve verimlilik sağlar. Bir binanın fiziksel ve fonksiyonel karakteristiklerinin dijital gösterimidir. Bu sanal bilgi modeli, her birinin kendi disiplinlerine özgü bilgiyi eklemesiyle tasarım ekibinden yüklenicilere ve daha sonra operatöre devredilir.

Haberlere genel bakışa geri dön

Diğer haberler