Ücretsiz rehber, yalnızca doğrudan çay endüstrisinde çalışan kişiler için hazırlanmıştır. Teklif herhangi bir zamanda bildirimde bulunmaksızın geri çekilebilir.

Nemlendirme ile çay fermantasyonunu iyileştirmeye yönelik 10 maddelik kılavuz

Bir çay fabrikasında doğru nem kontrolü, geliştirilmiş fermantasyon yoluyla ürünün piyasa değerini artıracaktır. Çay yaprakları, nem içeriğini koruyarak, likör ve yoğunluğun iyileştirilmesine yol açan biyokimyasal reaksiyonları arttırır.

Bu kılavuz, karlılığı artırmak için fermantasyon sırasında nem seviyelerinizi nasıl yöneteceğiniz konusunda paha biçilmez bilgiler sağlar.

Çayın optimal özelliklerinin gelişmesi için mükemmel ortamı yaratmak kolay değildir ancak bu 10 kurala uymak fabrikanızın verimliliğini artıracaktır.


ÜCRETSİZ kopyanızı şimdi almak için bu formu doldurun.

*alanın zorunlu olduğunu gösterir

Bunlar da ilginizi çekebilir...