Ücretsiz rehber yalnızca doğrudan çay endüstrisinde çalışan kişiler için hazırlanmıştır. Teklif, önceden haber verilmeksizin herhangi bir zamanda geri çekilebilir.

Nemlendirme ile çay fermantasyonunu iyileştirmek için 10 maddelik rehber

Bir çay fabrikasında doğru nem kontrolü, geliştirilmiş fermantasyon yoluyla ürünün piyasa değerini artıracaktır. Çay yaprakları nem içeriğini koruyarak daha iyi likör ve yoğunluk sağlayan biyokimyasal reaksiyonları artırır.

Bu rehber, daha yüksek karlılık için fermantasyon sırasında nem seviyenizi nasıl yöneteceğiniz konusunda paha biçilmez bilgiler sağlar.

Çayın optimum özelliklerinin geliştirilmesi için mükemmel ortamı yaratmak kolay değildir, ancak bu 10 kurala uymanız fabrikanızın üretkenliğini artıracaktır.


ÜCRETSİZ kopyanızı şimdi almak için bu formu doldurun.

*alanın zorunlu olduğunu gösterir

Bunlar da ilginizi çekebilir...

Çay üretimi nemlendirmesi

Fermantasyonu artırır ve daha siyah, yüksek değerli çaylar üretir.

Daha fazlasını okuyun...

Sabuj Agro fabrikasında Condair Nemlendirme ile Çay Üretiminde Yüksek Kalite

Bangladeş'teki Sabuj Agro çay fabrikası, üretim tesisinde mükemmel nemi korumak ve en yüksek kalitede siyah çayı sağlamak için bir Condair JetSpray n...

Daha fazlasını okuyun...

JetSpray düşük basınçlı atomizer nemlendirici

Ters Osmoz suyuna ihtiyaç duymadan sağlam çalışma. Basınçlı hava damlatma riski olmadan çok hızlı buharlaşmayı sağlar.

Daha fazlasını okuyun...